trainingen

Personal Training

Iedere training de juiste oefeningen die op dat moment bij jou het beste resultaat         kunnen brengen. Kies voor een pakket van 5, 10 of 20 trainingen. Doe een gratis intake om advies te krijgen welk pakket het beste bij je past.  

Rugtraining

80% van de Nederlanders geeft aan wel eens last van rugklachten te hebben. Hoor je bij deze groep dan kan de rugtraining van SANO je helpen. Personal training gecombineerd met een thuis oefenprogramma gericht op het versterken van je rug en core spieren. Kies voor 3, 6 of 9 maanden begeleiding en coaching. 

Personal Hormonal Profiling (voedingsadvies) 

Heb je geen energie, slaap je slecht, heb je wat overgewicht of wil je gezonder leren eten, dan is het Personal Hormonal Profiling programma wat voor jou. Het is een 13 weken programma waarbij er na een uitgebreide intake met onder andere een 12 punts vetpercentage meting een voedingsplan opgesteld wordt. Aanvullend is er een beweegplan en bij tussentijdse wegingen wordt alles bijgesteld.  

Duo personal training 

Iedere training weer opnieuw de oefeningen die voor jou ideaal zijn, met behulp van een personal trainer die jou op weg helpt naar je doelstelling. Kies voor een pakket van 5, 10 of 20 trainingen tegen een aantrekkelijk tarief.  

trainingen

Personal Training aan huis

Iedere training de juiste oefeningen die op dat moment bij jou het beste resultaat kunnen brengen. Kies voor een pakket van 5, 10 of 20 trainingen. Op een samen afgestemd moment staan we voor je deur om te trainen.  

Outdoor Personal Training

Training moet op de voor jou ideale plaats, dat kan dus ook buiten zijn. De juiste oefening, die bij jou passen, progressief op weg naar het resultaat. Kies voor een pakket van 5, 10 of 20 trainingen. Op een locatie in de buitenlucht starten we wekelijks jouw training.

Sportpecifieke personal training

Heb je een persoonlijke doelstelling op het gebied van sport, recreatief of prestatief, SANO training kan je helpen. Van toewerken naar een mooie tocht, tot het verbeteren van je beste prestatie met een procent, met doelgerichte training is dit mogelijk. Informeer naar een offerte op maat.  

Ski preventie training

Voorkomen is beter dan genezen. Heb je een wintersport gepland en sport je regelmatig, ga daar dan mee door en zorg dat je de spiertraining blijft doen. Train je niet of nauwelijks boek dan je ski preventie training. Vanaf 12 tot 8 weken voor je wintersport tot vlak voor vertrek trainen we wekelijks en doe je daarbij zelf oefeningen.